Medlemsfordele

Som medlem støtter I / du en vigtig sag for den fremtidige infrastruktur og udvikling både lokalt og regionalt og er med til at gøre den synlig. TAK !

Samtidig får du 3 gode fordele:
Gratis adgang til Universe på Als og rabat hos hotel og restaurant Det Gamle Rådhus og på Benniksgaard Hotel (begge i Gråsten).

 

Gratis adgang til Universe

www.universe.dk – +45 88 81 95 00 – info@universe.dk

Som medlem af Als-Fyn Broen får du gratis adgang til Universe. Du får én gratis adgang pr. medlem.

Vejledning til gratis adgang:
1. Du får tilsendt en mail med bekræftelse på, hvornår og hvordan du kan udløse adgangen til Universe. Uden denne bekræftelse har du ikke adgang. Har du spørgsmål til hvornår du kan opnå adgang, se nedenstående eller
kontakt Foreningen. Universe´s billetluge kan ikke tjekke om du er medlem.

2. Rabatkuponen kan ikke indløses ved billetlugen, det skal gøres online i bestillingsprocessen. Universe billetpersonale har ikke adgang til at se medlemslisten fra Als-Fyn Broen og kan ikke hjælpe ved indgangen.

3. Hvis du er registreret medlem af Als-Fyn Broen inden 13. marts 2017 har du allerede modtaget en mail herom og du har derfor mulighed for at udnytte tilbuddet hele den nævnte periode udenfor 10/7 – 10/8 2017 (begge dage inklusive).

4. Registrerede medlemmer af Als-Fyn Broen mellem 13. marts og 14. Maj 2017 vil modtage en mail, der giver gratis adgang til Universe efter 15. Maj for resten af perioden (dog ikke 10/7 – 10/8). Afvent at mail modtages.

5. Registrerede medlemmer af Als-Fyn Broen mellem 16. Maj og 31. August 2017 har mulig gratis adgang til Universe efter 1. september

Når du har modtaget mail:
For at opnå gratis adgang skal du gå ind på https://tickets.universe.dk/billetkalender og ”købe” en dateret billet minimum syv dage i forvejen for dit besøg.

I købsprocessen skal du taste din e-mail som kuponkode. Det er vigtigt, at det er den samme e-mail, der tastes som kuponkode, som den du er registreret med som medlem af Als-Fyn Broen. Derefter vil du opnå en rabat til samme værdi som en dateret billet købt syv dage før. Har I et dobbelt årligt medlemskab for to personer, udløser den registrerede e-mail som kuponkode automatisk en rabat, som dækker gratis adgang for to personer.

Ønsker du en hurtigere indgang koster det 50 kr. Det betales med Dankort eller Mobilpay. Tilsvarende gælder ved andre ekstra bestillinger som eksempelvis ved tilkøb af flere billetter.

 

Det Gamle Rådhus, Torvet 8, 6300 Gråsten

www.graastenraadhus.dk – +45 74 65 12 00 -info@graastenraadhus.dk

Mod fremvisning af gyldigt medlemsbevis kan medlemmer få 15 procents rabat på spisning og overnatning.
Rabat kan ikke kombineres med andre tilbud og gælder ikke særlige arrangementer m.v. 

 

Benniksgaard Hotel, Sejrsvej 100, 6300 Gråsten

www.benniksgaardhotel.dk – +45 2233 4454 – mf@benniksgaardhotel.dk 

Mod fremvisning af gyldigt medlemsbevis kan medlemmer opnå 15 procents rabat på spisning og overnatning.
Der er 10 procents rabat på fester på 10.000 kr. eller mere.

Foreningen Als-Fynbroen
Gærupvej 20
5600 Faaborg

CVR: 35174052